Skal du selge bolig, hytte eller tomt?

  Få en verdivurdering idag:

   Skal du kjøpe bolig, hytte eller tomt?

   Registrer deg i vårt boligsøkerregister:

   Kombinasjonen dyktige meglere, anerkjent firmaprofil og effektiv markedsføring gir de beste forutsetninger for at du skal oppnå best mulig pris for din eiendom. Det er ikke likegyldig hvilke meglerselskap du velger som markedsfører av din eiendom. Vi tar også full kontroll over alle formaliteter i salgsprosessen.

   Vi har tilbyr alle våre kunder blant annet følgende:

   Markedets mest omfattende smartsøk. Klikk på symbolet og la deg overbevise!

   Vi kan gjennomføre smartsøk i Norges desidert største database over aktive boligsøkere. Vi benytter markedets mest omfattende boligsøkeragent for å finne kjøpere til din eiendom uavhengig av hvor de bor i Norge og verden. Tjenesten leveres i samarbeid med finn.no og Schibsted som har tilgang på praktisk talt 100% av eiendomsmarkedet. Det innebærer blant annet at boligsøkere som er inne å ser på landets største nettaviser (vg.no, aftenposten, e24 + en rekke regionsaviser) får din boligannonse presentert på skjermen.

   Gratis og uforpliktende verdivurdering

   Dersom du har planer om å selge bolig, hytte eller tomt så foretar vi gjerne en gratis og uforpliktende verdivurdering. I tillegg til en vurdering av eiendommens markedsverdi så får du et uforpliktende tilbud på våre tjenester.

   Dyktige meglere

   Vi har dyktige meglere med god lokalkunnskap. Det er da du opplever en dyktig meglers forarbeid i praksis. Det finnes ingen snarvei til en vellykket visning og en profesjonelt gjennomført budrunde. Det er i både kjøpers og selger interesse at alt klaffer i budrunden. Våre meglere tar deg trygt gjennom alle formaliteter.

   Markedsføring

   Ingen ting skjer uten markedsføring. Vi kjenner markedet og vet hvordan vi skal skape interesse blant potensielle kjøpere. Effektiv og målrettet markedsføring gjør at vi finner den kjøperen som gir deg best betalt for ditt hus.

   Stort kunderegister

   Vi registrerer daglig nye interessenter i vår database som allerede inneholder tusenvis av navn på potensielle kjøpere av din bolig. Vårt kundeoppfølgingssystem plukker automatisk ut potensielle kjøpere som har visst interesse for din boligtype dersom du velger å benytte oss.

   31 års erfaring

   Vi har i løpet av de siste 31 år gjennomført titusenvis av eiendomstransaksjoner. Erfaring? Ja, vi har erfaring, kunnskap og et ekte engasjement!

   Gjennomføringskraft

   Alle våre oppdrag er tildelt en dedikert megler som følger din sak fra start til mål. Vår teambaserte drift gir deg likevel en sikkerhet for gjennomføringen dersom det oppstår noe uforutsett.

   Anerkjent meglerbedrift

   Dialog Eiendomsmegling lever av fornøyde oppdragsgivere og kjøpere. Gjør vi deg fornøyd så vet vi at du anbefaler oss til andre. Vi jobber hver eneste dag for å innfri dine og andres forventninger. 31 års drift har gitt oss mye erfaring og et omdømme vi er stolte av. Meglerhusets kvalitet gjør en stor forskjell.

   Tilbud/prisliste

   Ta kontakt med oss så får du et helt uforpliktende tilbud på våre meglertjenester. Klikk her for kontaktinformasjon.

   Klikker du her så får du opp gjeldene prisliste på våre tjenester.