Trygge boligsalg siden 1986

Vi har solgt boliger for våre kunder siden 1986 og vi vet hva som skal til for at du skal bli fornøyd. Vi lever av anbefalinger fra forøyde kunder og derfor investerer vi mye i å gi den beste kundeopplevelsen. Dette kaller vi «meglerløftet». Alle meglere som begynner å jobbe i Dialog Eiendomsmegling vet at det stilles store krav til hvordan vi gjennomfører våre salgsoppdrag både faglig, teknisk og ikke minst i forhold til kundeoppfølging og service. Boligen din er både viktig og verdifull. Det skal vi gjenspeiles i våre tjenester. Vår oppgave er å ta deg trygt gjennom salgsprosessen samtidig som vi sørger for at du får mest mulig igjen for eiendommen vi selger. Vi planlegger, gjennomfører og kontraktfester salget samtidig som vi spiller på lag med deg. Du bestemmer selv hvor involvert du ønsker å være i prosessen.

Ulike eiendommer, ulike mennesker og ulike behov gjør at man hele tiden må ta ulike valg. Det som var riktig for en kunde er ikke nødvendigvis riktig for deg. Over 37 års erfaring gjør oss godt rustet til å legge en god fremdriftsplan som passer akkurat ditt behov.

God eiendomsmegling er en krevende øvelse. Selv om du møter vår megler alene så jobbes det i team på kontoret. Selv våre mest erfarne meglere blir bedre av å samarbeide med andre kompetente kollegaer. Kombinasjonen dyktige meglere, anerkjent firmaprofil og effektiv markedsføring gir de beste forutsetninger for at du skal oppnå best mulig pris for din eiendom. Det er ikke likegyldig hvilke meglerselskap du velger. At vi tar full kontroll over alle formaliteter som er viktige for deg er en selvfølge.

Dette er oss!

Presentasjonsfilm