Ledige stillinger

Salgskoordinator

apartment Drammen – Lier – Sande

Vi søker salgskoordinator til vårt avdelingskontor i Drammen. Stillingen innehar sentrale funksjoner i vårt team som har som mål å levere gode salgsresultater, et høyt faglig nivå og bransjens beste kundeservice.

Eiendomsmegler/fullmektig

apartment Eiker – Modum – Kongsberg

apartment Drammen – Lier – Sande

apartment Hønefoss – Ringerike – Hole

Ønsker du å jobbe i et selskap som tilbyr god tilgang på oppdrag og kanskje de beste lønnsbetingelsene i bransjen? Vi er i vekst og søker eiendomsmeglere i Hokksund og Hønefoss.

Om arbeidsgiveren

Vi er et uavhengig meglerhus som i dag har kontorer i Drammen (Hovedkontor), Eiker og Hønefoss. Flere kontorer er under etablering i disse dager. Kjeden omsetter årlig over 600 eiendommer i brukt- og nyboligmarkedet. Det gir deg gir deg mulighet til å ha ekstra varierte dager innenfor to spennende fagfelt med forskjellige utfordringer dersom du ønsker dette.

Dialog Eiendomsmegling har jobbet målrettet for å bli nedre Buskeruds største aktør på salg av større nybyggprosjekter. Dette gir varierte arbeidsoppgaver samtidig som det gir tilgang på bruktboliger. Vi har nå blant annet seriøse utbyggere som Oxer, Vedal, Vestaksen, Konsmohus, Blinkhus, Selvaag, Union Eiendomsutvikling mfl. i vår portefølje.

DIALOG EIENDOMSMEGLING
er i dag et av Buskeruds største og ledende eiendomsmeglerforetak med med hovedkontor i Drammen og avdelingskontorer i Kongsberg, Eiker og Hønefoss. Selskapet ble etablert i 1986 har i dag 18 ansatte. Kjeden omsetter årlig ca 600 eiendommer med en eiendomsverdi på mer enn 2 milliarder kroner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og moderne kontorfasiliteter.

Dersom du i tillegg setter pris på et hyggelig arbeidsmiljø med trivelige kollegaer så bør du absolutt sende oss en kortfattet søknad med CV.

Send oss i første omgang en kortfattet søknad med CV på e-post til personal@dialogeiendom.no