Ledig stilling EIENDOMSMEGLER

Økt aktivitetsnivå og god tilgang på oppdrag gjør at vi nå ønsker å styrke våre team i Drammen, Eiker og Hønefoss med engasjerte eiendomsmeglere.

Som eiendomsmegler er du proaktiv, strukturert, ambisiøs og arbeidsvillig. Du vil lykkes og du kommer dit gjennom å skape fornøyde kunder og engasjement i avdelingens team. Utstrakt kundekontakt er en del av hverdagen og du motiveres av å skape gode personlige relasjoner og salgresultater.  Som eiendomsmegler i hos oss så har du ansvar for egen kundeportefølje og innestår for personlig budsjettoppnåelse. Du kan vel så gjerne være ung og ambisiøs som eldre og erfaren. Dialog Eiendomsmegling har god erfaring med å utvikle nyutdannede meglere og har et eget opplæringsprogram. Vi mottar derfor gjerne søknad fra deg som er eiendomsmeglerfullmektig.

 

DIALOG EIENDOMSMEGLING
er i dag et av Buskeruds største og ledende eiendomsmeglerforetak med med hovedkontor i Drammen og avdelingskontorer i Kongsberg, Eiker og Hønefoss. Selskapet ble etablert i 1986 har i dag 28 ansatte. Kjeden omsetter årlig ca 1000 eiendommer med en eiendomsverdi på mer enn 2,3 milliarder kroner.

Dialog Eiendomsmegling har de siste årene befestet sin posisjon som den ledende prosjektmegleren i nedre Buskerud og vi har blant annet Vedal, Oxer, Vestaksen, PK, Konsmohus, Blinkhus, Selvaag, Union Eiendomsutvikling i vår portefølje. Nybygg og prosjekt megling er en viktig del av vår satsing og utgjør i dag en vesentlig del av vår aktivitet.

Selskapets grunnverdier er faglig dyktighet, markedsorientering og vi har en klar målsetting om å ta enda større markedsandeler i nedre Buskerud. Vi er deleiet av Sparebanken Øst, noe som gir oss trygghet og betydelige synergieffekter. AAA rating for soliditet og lønnsomhet viser at vår langsiktige strategi har vært vellykket.

Dialog Eiendomsmegling ansetter bare mennesker med et positivt menneskesyn og som har et ønske om aktivt å bidra til arbeidsmiljøet.

MINIMUMSKRAV/LØNN/ANNET:

Søkere som ikke oppfyller minstekravet til formell kompetanse for eiendomsmeglere vil ikke bli vurdert. Det vil si at søkere må ha bestått eiendomsmeglerstudiet eller være godkjent ihht overgangsordningen.

Eiendomsmeglere i Dialog Eiendomsmegling har provisjons basert lønn med en garantert minstelønn. Vi tilbyr også konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordninger.

Alle søknader behandles strengt konfidensielt inntil annet er avtalt.

Send oss i første omgang en kortfattet søknad merket ledig stilling som eiendomsmegler. Søknad med CV sendes på e-post til personal@dialogeiendom.no

 

Søknadsfrist: Snarest