Ledig stilling salgskoordinator/salgssekretær

Som salgskoordinator og sekretær liker du å avgi et førsteklasses førsteinntrykk for våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere. I denne rollen innehar du en nøkkelposisjon i forhold til etterlevelse av vår ambisjon om å gi bransjens beste kundeopplevelse.  Du er strukturert, arbeidsvillig og liker fornøyde kunder og kollegaer. Stillingen har en sentral rolle i avdelingen som har ansvar for nybygg.

Med bakgrunn i de faglige utfordringer som tilligger stillingen så søker vi primært en eiendomsmegler som ønsker å jobbe back office og/eller en person med erfaring fra bransjen.

Stillingen kan også passe for en eiendomsmeglerfullmektig som ønsker å starte i en posisjon som gir verdifull og god erfaring.

Du kan vel så gjerne være ung og ambisiøs som eldre og erfaren.

Arbeidsoppgaver:
– Være avdelingens førsteinntrykk ved besøk og innkommende telefoner.
– Tilrettelegge for avdelingens eiendomsmeglere.
– Yte førsteklasses service til våre kunder og til avdelingens medarbeidere. Stillingen har egen arbeidsinstruks.
DIALOG EIENDOMSMEGLING
er i dag et av Buskeruds største og ledende eiendomsmeglerforetak med med hovedkontor i Drammen og avdelingskontorer i Kongsberg, Eiker og Hønefoss. Selskapet ble etablert i 1986 har i dag 28 ansatte. Kjeden omsetter årlig ca 1000 eiendommer med en eiendomsverdi på mer enn 2,3 milliarder kroner.

Dialog Eiendomsmegling har de siste årene befestet sin posisjon som den ledende prosjektmegleren i nedre Buskerud og vi har blant annet Vedal, Oxer, Vestaksen, PK, Konsmohus, Blinkhus, Selvaag, Union Eiendomsutvikling i vår portefølje. Nybygg og prosjekt megling er en viktig del av vår satsing og utgjør i dag en vesentlig del av vår aktivitet.

Selskapets grunnverdier er faglig dyktighet, markedsorientering og vi har en klar målsetting om å ta enda større markedsandeler i nedre Buskerud. Vi er deleiet av Sparebanken Øst, noe som gir oss trygghet og betydelige synergieffekter. AAA rating for soliditet og lønnsomhet viser at vår langsiktige strategi har vært vellykket.

Dialog Eiendomsmegling ansetter bare mennesker med et positivt menneskesyn og som har et ønske om aktivt å bidra til arbeidsmiljøet.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, kantineordning og kontorplass i Drammens fineste kontorlokaler. Dersom du i tillegg setter pris på et hyggelig arbeidsmiljø så bør du absolutt sende oss en kortfattet søknad med CV.

Send oss i første omgang en kortfattet søknad med CV på e-post til personal@dialogeiendom.no

 

Søknadsfrist: Snarest