Stadionkvartalet – Mjøndalen

Suksessen fortsetter! Salget av Stadionkvartalet byggetrinn 3 er godt i gang!

Nye selveierleiligheter sentralt i Mjøndalen. Store terrasser/balkonger, garasje i bygget, heis til alle etasjeplan, høy standard og gangavstand til det meste av servicetilbud.

For Stadionkvartalet handler om så mye mer enn å kjøpe seg en leilighet. Det handler bare delvis om det livet du kan leve innenfor fire egne vegger i en leilighet med premium kvaliteter. Fine leiligheter finnes det forsåvidt nok av. Både i Mjøndalen og andre steder i regionen. Men bokvalitetene som vi har bygget inn i Stadionkvartalet finner du oss bekjent ikke noe annet sted. Ikke i Mjøndalen, ikke i Buskerud, ikke i hele Norge.

For mange som er vant til å bo i eget hus innebærer det å flytte til leilighet å måtte gi avkall på noe. Noen ganger handler det om hagen. Men oftest handler det om plass. Plass til å utøve en hobby. Plass til å stelle bilen. Plass til å ta imot overnattingsgjester. Plass til å holde store selskaper. Plass nok til å leve slik man er vant med. I Stadionkvartalet har vi løst disse utfordringene.

Det er fine turmuligheter med start fra din egen utgangsdør.

Se forøvrig prosjektets nettside: www.stadionkvartalet.no

Kontakt oss : Dialog Eiendomsmegling AS. Telefon: 32 27 47 70. E-post: nedreeiker@dialogeiendom.no