PÅLSØYA PARK – VI SELGER NÅ BYGGETRINN 4!

Salget av byggetrinn 4 i Pålsøya Park er i full gang!

Se video av prosjektet her: VIDEO PÅLSØYA PARK

Boligprosjektet Pålsøya Park består av moderne leiligheter i ulike størrelser (38-120 kvm) tilpasset mennesker i forskjellige alder og livsfaser. Pålsøya Park skal bygges i flotte naturskjønne og solrike omgivelser ved Drammenselva. Her kan du bo i et fredelig og rolig strøk samtidig som det er gangavstand til butikker og servicetilbud.

For deg som ønsker mer informasjon hvilke kvaliteter du får i Pålsøya Park så kan du gjerne komme på besøk til oss ved vårt hovedkontor i St. Olavsgate 3 i Drammen sentrum. Her kan du se på modellen, store plantegninger og få svar på det du måtte ha av spørsmål. Ring gjerne på forhånd og avtal tid.

Sjekk også leilighetsvelgeren på prosjektets hjemmeside ved å klikke HER. På hjemmesiden finner du også mer informasjon om prosjektet.

Ønsker du personlig kontakt og mer informasjon så er det bare å ta kontakt med vår prosjektsjef Geir Gundersen på telefon 32 20 30 20

Boligene har sydvestvendt beliggenhet i svakt hellende terreng mot Drammenselven. Dette gir svært gode solforhold og de fleste leilighetene har utsikt til elva. Familievennlige og store parkarealer innbyr til rekreasjon, lek eller en morgenkaffe på en benk i solen. Gjennomtenkt og godt planlagt arkitektur gjør at nesten alle kan vil få utsikt over elva samtidig som prosjektet ligger tilbaketrukket og skjermet fra vær og vind.

For mer informasjon klikk HER