Nyheter

Over 80% solgt i byggetrinn 1 i Pålsøya Park

Over 80% er solgt i Pålsøya Park på Åssiden i Drammen. Boligprosjektet består av moderne rekkehus i funkisstil og leiligheter i ulike størrelser (51-122 kvm) tilpasset mennesker i forskjellige alder og livsfaser. Pålsøya Park skal bygges i flotte naturskjønne og solrike omgivelser ved Drammenselva. Her kan du bo i et fredelig og rolig strøk samtidig som det er gangavstand til butikker og servicetilbud. For deg som ønsker mer informasjon hvilke kvaliteter du får i Pålsøya Park så kan du gjerne komme på besøk til oss ved vårt hovedkontor i Grønland 67 i.. Les mer »

Dialog Eiendomsmegling overtar salget av Doyèn i Drammen

Dialog Eiendomsmegling befester sin posisjon som den ledende prosjektmegleren nedre Buskerud og overtar salget av Doyèn i Drammen Dette prosjektet representerer noe helt nytt for Drammen. Syv unike byhus med heis og privat inngang er nå for salg midt i Drammen sentrum. Her skal det selges totalt 88 spennende 2- til 4-roms selveierleiligheter fra 50 – 157 kvm med høy standard og gode planløsninger. Leilighetene leveres med parkering og privat balkong –mange med gode sol- og utsiktsforhold. I tillegg vil du disponere innbydende Doyén fellesarealer (ca 500m2 ) som treningsrom,.. Les mer »

Byggetrinn 4 – Stadionkvartalet i Mjøndalen – 40% SOLGT!

BESØK VÅR VISNINGSLEILIGHET – faste visninger hver onsdag kl. 17. Byggetrinn 4 vil følge den samme suksessoppskriften som har fått folk til å strømme til Stadionkvartalet: Gode leiligheter til gode priser, bygget rundt et konsept for bokomfort, trivsel og godt naboskap, BO². Klikk HER for mer informasjon om prosjektet eller ring oss på telefon 32 27 47 70      

Nye regler for garantistillelse

Nye regler for garantistillelse. I september 2014 sendte Eiendom Norge forespørsel til Justisdepartementet om vurdering garantikravene i Bustadoppføringslova. Departementet nedsatte et utvalg for å se på garantiordningen sommeren 2015. Eiendom Norge har svart på høringene både på utvalgets endelige rapport og departementets forslag til endringer. – Det er en sak Eiendom Norge har jobbet med over lengre tid og som vil være en forenkling for både for boligbyggerne og eiendomsmeglingsforetakene, sier Eiendom Norges fagsjef, Hanne Nordskog-Inger. 16. desember 2016 vedtok Stortinget regjeringens forslag til presiseringer og endringer av Bustadoppføringslova oversendt.. Les mer »

Sterk prisvekst i Buskerud

Det er sterk prisøkning på boliger i Buskerud siste 12 måneder. Det er verd å merke seg art det er store regionale forskjeller. Drammen er opp 13,4%, Kongsberg 3,5%, Lier 10,7%, Modum 14,1%, Ringerike 15,9%, Nedre Eiker 11,5%, Øvre Eiker 10,7%, Hurum 5,4%, Røyken 11,6% (kilde: Eiendom Norge). Boligprisene i Norge steg med 0,5 prosent i desember 2016. Korrigert for sesongvariasjoner gikk prisene opp med 1,1 prosent fra forrige måned.Boligprisene er 12,8 prosent høyere enn for 12 måneder siden.Boligprisene steg i gjennomsnitt med 8,3 prosent fra 2015 til 2016. –.. Les mer »

PÅLSØYA PARK – Vi nærmer oss 60% solgt!

Vi nærmer oss med stormskritt 60% salg i Pålsøya Park på Åssiden i Drammen. Boligprosjektet består av moderne rekkehus i funkisstil og leiligheter i ulike størrelser (51-122 kvm) tilpasset mennesker i forskjellige alder og livsfaser. Pålsøya Park skal bygges i flotte naturskjønne og solrike omgivelser ved Drammenselva. Her kan du bo i et fredelig og rolig strøk samtidig som det er gangavstand til butikker og servicetilbud. For deg som ønsker mer informasjon hvilke kvaliteter du får i Pålsøya Park så kan du gjerne komme på besøk til oss ved vårt hovedkontor i.. Les mer »

Dialog Eiendomsmegling er valgt som megler på prosjektet Glassverket

Dialog Eiendomsmegling er valgt som megler på prosjektet Glassverket i Drammen med mer enn 600 boliger. Vi befester med dette vår posisjon som den ledende prosjektmegleren i nedre Buskerud. Vi gleder oss til å være med på å utvikle en helt ny bydel. Det er fremdeles et stykke fram. Både til bygging og salgsstart. Men planleggingen er i gang. Så hvorfor ikke være blant de første som får vite det siste om prosjektet? Registrer deg her og du får tilsendt vårt nyhetsbrev med regelmessig oppdatering. Når det nærmer seg salgsstart.. Les mer »

Stadionkvartalet – Mjøndalen

Suksessen fortsetter! Salget av Stadionkvartalet byggetrinn 3 er godt i gang! Nye selveierleiligheter sentralt i Mjøndalen. Store terrasser/balkonger, garasje i bygget, heis til alle etasjeplan, høy standard og gangavstand til det meste av servicetilbud. For Stadionkvartalet handler om så mye mer enn å kjøpe seg en leilighet. Det handler bare delvis om det livet du kan leve innenfor fire egne vegger i en leilighet med premium kvaliteter. Fine leiligheter finnes det forsåvidt nok av. Både i Mjøndalen og andre steder i regionen. Men bokvalitetene som vi har bygget inn i Stadionkvartalet.. Les mer »

VI HAR NORGES MEST OMFATTENDE SMARTSØK

Dialog Eiendomsmegling kan nå gjennomføre smartsøk i Norges desidert største database over boligsøkere. Vi benytter markedets mest omfattende boligsøkeragent for å finne kjøpere til din eiendom. Tjenesten leveres i samarbeid med finn.no og Schibsted som har tilgang på nesten 100% av markedet. Det innebærer blant annet at boligsøkere som er inne å ser på landets største nettaviser (vg.no, aftenposten, E24 + en rekke regionsaviser) får din boligannonse presentert på skjermen. Klikk her for mer informasjon:  Skal du selge bolig i høst? Da er det smart å starte forberedelse nå. Kontakt oss.. Les mer »

Sterk vekst i boligprisene i Drammen

Det siste året har boligprisene i Drammen økt med 8,8 prosent. Det er den høyeste prisstigningen i Norge. Boligprisene er nå 5,6 prosent høyere enn for tolv måneder siden. Sterkest prisutvikling det siste året har Oslo hatt, med en vekst på 9,9 prosent, etterfulgt av Hamar og Drammen, som begge har hatt en vekst på 8,8 prosent. Selv om påsken i sin helhet falt i mars, er dette den sterkeste marsmåneden vi har hatt siden 2003. Mars utviklet seg mye sterkere enn vi trodde, uttalte administrerende direktør Christian Vammervold Dreyer.. Les mer »

SE VIDEO AV DET GODE LIV I STADIONKVARTALET

Stadionkvartalet – Mjøndalen Nye selveierleiligheter sentralt i Mjøndalen. Store terrasser/balkonger, garasje i bygget, heis til alle etasjeplan, høy standard og gangavstand til «alt». Stadionkvartalet ligger sentralt i Mjøndalen. Kun 5 minutter fra sentrum med nærbutikker, bakeri og shopping. Barneskole tvers over veien. Fotballstadion, idrettshall og store treningsarealer nesten utenfor stuevinduet. Det er fine turmuligheter med start fra din egen utgangsdør. Nå kan du se en video som viser noen av kvalitetene i dette prosjektet. Klikk her. Kontakt oss : Dialog Eiendomsmegling AS. Telefon: 32 27 47 70. E-post: nedreeiker@dialogeiendom.no

VI LANSERER NY DIGITAL MARKEDSPAKKE (DIP)

Vi lanserer nå en ny digital markedspakke som gir våre kunder enda større synlighet i boligmarkedet. Pakken inkluderer finn.no og målrettet annonsering på facebook. Dersom du vurderer å selge bolig nå så bør du ringe et av våre meglerkontor og snakke med en av våre lokalkjente meglere. Megleren vil informere deg om hvorfor du bør velge oss samtidig som du kan få en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig. Klikk her for kontaktinformasjon. Kjenner du en av våre meglere så finner du kontaktinformasjon her. ………………..Visste du forresten at vi har.. Les mer »

VI SØKER ETTER EIENDOMSMEGLER

DIALOG EIENDOMSMEGLING er i dag et av Buskeruds største og ledende eiendomsmeglerforetak med seks kontorer lokalisert med hovedkontor i Drammen og avdelingskontorer i Hokksund, Mjøndalen, Kongsberg, Hønefoss og Sandvika. Vi omsetter årlig ca 1000 eiendommer til en markedsverdi av over 2,3 milliarder kroner. Dialog Eiendomsmegling er en betydelig aktør på salg av større nybyggprosjekter og har blant annet Selvaag, Union Eiendomsutvikling,  Conceptor, Profier, Bøhmer og PK hus i sin portefølje. Selskapets grunnverdier er faglig dyktighet, markedsorientering og vi har en klar målsetting om å ta enda større markedsandeler i nedre Buskerud… Les mer »

Villa Capjon – Drammen – UTSOLGT !

BRAGERNES SENTRUM, VILLA CAPJON – BYGGINGEN ER I GANG! UTSOLGT ! Villa Capjon består av 26 selveierleiligheter av høy standard i et av Drammen sentrums flotteste boligområder beliggende i det nye boligprosjektet Villa Capjon i det engelske kvarter. Perfekt for deg som ønsker en privat perle med nærhet til alt det byen har å by på. Det er lagt stor vekt på det estetiske og bygningen får et eksklusivt uttrykk med veggbekledning i teglstein sammen med en blanding av treverk, stål og glass. Materialer og farger er bevisst valgt og.. Les mer »

Stadionkvartalet – Mjøndalen

Suksessen fortsetter og salget av Stadionkvartalet byggetrinn 3 er godt i gang! Nye selveierleiligheter sentralt i Mjøndalen. Store terrasser/balkonger, garasje i bygget, heis til alle etasjeplan, høy standard og gangavstand til «alt». Stadionkvartalet ligger sentralt i Mjøndalen. Kun 5 minutter fra sentrum med nærbutikker, bakeri og shopping. Barneskole tvers over veien. Fotballstadion, idrettshall og store treningsarealer nesten utenfor stuevinduet. Det er fine turmuligheter med start fra din egen utgangsdør. Se forøvrig prosjektets nettside: www.stadionkvartalet.no Kontakt oss : Dialog Eiendomsmegling AS. Telefon: 32 27 47 70. E-post: nedreeiker@dialogeiendom.no

Drammen
Grønland 67
3045 Drammen
32 20 30 20
Bærum
Malmskriverveien 20
1337 Sandvika
67 80 75 30
Mjøndalen
Arbeidergata 28
3050 Mjøndalen
32 27 47 70
Hokksund
Parkveien
3300 Hokksund
32 75 50 70
Kongsberg
Hermann Fossgate 6
3611 Kongsberg
31 10 10 00
Hønefoss
Søndre Torg 4
3510 Hønefoss
31 10 29 00